Realizatorul TV Mircea Badea a reacționat după ce a fost făcut knock-out de campionul la K1 Teodor „Tedi“ Emi în a doua confruntare demonstrativă a celor doi. Vedeta Antenei 3 a ținut să precizeze că nu este fricos și că se simte bine. 

Mircea Badea a fost făcut knock-out în doar câteva secunde de campionul la K1 Teodor „Tedi“ Emi, care a devenit cunoscut în 2014 și drept „motociclistul care l-a bătut pe Badea“. Într-un mesaj pe Facebook, realizatorul „În gura presei“ i-a criticat pe cei care spun că a fost învins de un motociclist, având în vedere palmaresul bogat al oponentului său în sporturile de contact. De asemenea, Badea subliniază că nu a fost leșinat minute bune, dar și că nu a fost niciodată fricos.

„Să spui despre ăsta că e «motociclist» când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are e ca și cum ai spune că un fotbalist la Steaua este autombilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Atfel, totul OK. Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Să spui cum «am fost leșinat minute bune» este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu-ți face teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după“, a scris Badea pe Facebook în dreptul unor imagini în care Teodor „Tedi“ Emi apare cu mai multe trofee obținute în diverse meciuri.

Tedi este campion la K1 și multiplu campion național de Muay Thai. El s-a mai luptat cu Mircea Badea în noiembrie 2014, în urma unei provocări pe care i-a lansat-o. Totul a pornit după ce Mircea Badea a amenințat în direct, în timpul emisiunii pe care o prezenta din fața postului Antena 3, un grup de motocicliști în care se afla și Tedi. Supărat că motocicliștii se deplasau zgomotos pe șoseaua București – Ploiești, Badea i-a amenințat pe cei care îi bruiau pamfletul. Dintre aceștia, Teodor Emi a decis să-l înfrunte pe prezentator și l-a provocat la o luptă în ring. Realizatorul a acceptat, iar meciul s-a încheiat pentru el tot cu o înfrângere. Atunci a fost însă TKO, adică knock-out tehnic pentru că Mircea Badea s-a retras.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/reactia-lui-mircea-badea-dupa-a-doua-bataie-incasata-de-la-luptatorul-k1-tedi-un-lucru-e-sigur-nu-sunt-fricos-video-53115.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/reactia-lui-mircea-badea-dupa-a-doua-bataie-incasata-de-la-luptatorul-k1-tedi-un-lucru-e-sigur-nu-sunt-fricos-video-53115-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv