Un avion de vânătoare rus a efectuat o manevră periculoasă în timpul interceptării unei aeronave americane, deasupra Mării Negre, acuză Forțele Aeriene americane.

 “Marți, 29 ianuarie, un avion american EP-3 Aries care zbura în spațiul aerian deasupra Mării Negre a fost interceptat de un avion rus Su-27. Această interacțiune este considerată ca fiind nesigură din cauza faptului că avionul Su-27 s-a apropiat la doar cinci metri și a trecut direct prin fața traiectoriei aeronavei EP-3, care a fost nevoită să zboare prin fumul avionului Su-27. Interceptarea a durat două ore și 40 de minute”, anunță Flota a VI-a a Forțelor Navale americane.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/incident-aerian-deasupra-marii-negre-un-avion-de-vanatoare-rus-a-efectuat-o-manevra-periculoasa-in-timpul-interceptarii-unei-aeronave-americane-53074.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/incident-aerian-deasupra-marii-negre-un-avion-de-vanatoare-rus-a-efectuat-o-manevra-periculoasa-in-timpul-interceptarii-unei-aeronave-americane-53074-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv