Profesoara din Ploiești înjunghiată în fața cancelariei de un fost elev al școlii a trecut cu bine peste operație, fiindu-i afectate însă mai multe organe interne. Profesoara este cea care a făcut actele de exmatriculare pentru elev, după ce și-a amenințat cu un cuțit un coleg.

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, Florin Pușcariu, a declarat, miercuri, că profesoara de matematică a fost adusă în stare gravă, în șoc hemoragic, cu o sângerare mare. Starea dascălului este acum stabilă, fiind internat în secția ATI.

„Este pe ATI internată. Acum este stabilă hemodinamic, conștientă, a fost detubată. În timpul operației s-a constatat că lama cuțitului a afectat mai multe organe interne. A venit în stare gravă, în șoc hemoragic”, a declarat Pușcariu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Prahova, Parchetul de la lângă Tribunalul Prahova a dispus, marți seara, reținerea tânărului, acesta fiind cercetat pentru tentativă de omor. Miercuri va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la audieri tânărul nu a vrut să declare nimic. Se pare că profesoara de matematică este cea care a făcut documentele pentru examtricularea elevului imediat după ce acesta și-a amenințat un coleg cu un cuțit.

Profesoara, soția unui judecător de la Judecătoria Ploiești, a fost înjunghiată, marți, la Liceul “Spiru Haret” din oraș, de către un fost elev, în vârstă de 22 de ani, care fusese exmatriculat. Tânărul a reușit să intre în școală profitând de faptul că pe poarta unității a intrat un grup mare de elevi, iar paznicul nu l-a putut observa.

Potrivit IJJ Prahova, asupra tânărului s-au găsit un cuțit de bucătărie cu lama de 10 centimetri, un topor, un patent, o foarfecă, o sticlă în care erau cuie. Totodată, asupra tânărului a fost găsită și o sticlă cu țuică.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/starea-profesoarei-injunghiate-de-un-fost-elev-stabila-agresorul-a-fost-retinut-53047.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/starea-profesoarei-injunghiate-de-un-fost-elev-stabila-agresorul-a-fost-retinut-53047-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv