Un bărbat de 59 de ani, din județul Mureș, care avea mai multe afecțiuni, a murit din cauza gripei, anunță Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, precizând că victima nu era vaccinată antigripal. Numărul desecelor a ajuns la 56.

Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile anunță, miercuri, că un bărbat de 59 de ani, din județul Mureș, a murit din cazua gripei. Victima avea mai multe condiții medicale preexistente și nu era vaccinat antigripal. Decesul a fost înregistrat în data de 24 ianuarie.

Astfel, numărul deceselor cauzate de virsurul gripal, din acest sezon, a ajuns la 56.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat, miercuri dimineață că e declarată epidemie de gripă, deoarece au fost înregistrate trei săptămâni epidemice consecutiv și sunt peste 50 de decese din cauza bolii.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/inca-un-barbat-a-murit-de-gripa-numarul-deceselor-a-ajuns-la-56-53051.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/inca-un-barbat-a-murit-de-gripa-numarul-deceselor-a-ajuns-la-56-53051-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv