Nouă persoane au fost rănite după ce o explozie, posibil cauzată de o scurgere de gaze, a provocat prăbușirea fațadei unui imobil din orașul olandez Haga, potrivit celui mai recent bilanț anunțat de autorități, relatează cotidianul The Independent.

Șapte din persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, a precizat departamentul de pompieri din Haga.

Postul RTL News a relatat că explozia, produsă duminică, a afectat alte trei imobile și a avariat mai multe vehicule, iar locuitorii din zonă au fost evacuați.

John Kardol, un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență din Haga, a declarat că până în acest moment nu s-a stabilit cu certitudine cauza producerii deflagrației.

Poliția a transmis că se crede că o scurgere de gaze ar fi cauzat incidentul.

Explozia a avut loc în zona Jan van der Heijdenstraat din Haga.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/cel-putin-noua-raniti-in-urma-exploziei-care-a-provocat-prabusirea-fatadei-unui-imobil-din-haga-53001.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/cel-putin-noua-raniti-in-urma-exploziei-care-a-provocat-prabusirea-fatadei-unui-imobil-din-haga-53001-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv