O explozie care a avut loc la Haga a făcut ca fațada unei clădiri să se prăbușească, în timp ce serviciile de urgență se află în căutarea oamenilor temându-se că sunt prinși sub dărâmături, a informat duminică presa locală, relatează Reuters.

Postul local RTL News a anunțat că o explozie cu origine necunoscută a cauzat „prăbușirea caselor” și că oamenii ar putea fi prinși sub dărâmături.

Postul local de știri Omroep West a transmis că o singură clădire s-a prăbușit după ce o explozie și serviciile de urgență s-au deplasat la fața locului.

Poliția aviației civile a orașului a susținut că explozia ar putea fi cauzată de o acumulare de gaze.

Explozia a avut loc în zona Jan van der Heijdenstraat din Haga și mai multe case se pare că au fost distruse.

Agenția Internațională de știri non-guvernamentală a scris: „O explozie de gaz a provocat prăbușirea părții frontale a unei clădiri în Haga, Olanda. Informațiile spun că mai mulți oameni sunt răniți”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/explozie-la-haga-fatada-unei-cladiri-s-a-prabusit-52996.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/explozie-la-haga-fatada-unei-cladiri-s-a-prabusit-52996-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv