Solicitările la Ambulanță pentru fracturi, din cauza poleiului, continuă în Capitală. De vineri dimineață până sâmbătă dimineață, 43 de persoane au prezentat luxații, fracturi și entorse, iar 12 persoane au prezentat traumatisme ale feței și capului în urma căzăturilor.

„În ultimele 24 de ore (de vineri dimineață până sâmbătă dimineață – n.r.) 43 de persoane au solicitat Serviciul de Ambulanță după ce au căzut din cauza poleiului și au prezentat luxații, entorse și fracturi, iar 12 persoane au prezentat traumatisme ale capului și feței prin cădere”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Alis Grasu, șefa Serviciului de Ambulanță București Ilfov.

Meteorologii au emis, vineri seară, cod portocaliu de polei pentru Capitală, care a fost valabil de la ora 21:00 și până sâmbătă, la ora 3:00 dimineața. Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat au fost depuneri semnificative de polei.

Meterorologii au anunțat ploi, polei, vânt, ceață și temperaturi de minus 1 – 0 grade în București, până duminică dimineață.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/zeci-de-persoane-cu-fracturi-si-traumatisme-dupa-ce-au-cazut-din-cauza-poleiului-din-capitala-52969.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/zeci-de-persoane-cu-fracturi-si-traumatisme-dupa-ce-au-cazut-din-cauza-poleiului-din-capitala-52969-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv