Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Dâmbovița a fost ucis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu mai multe lovituri de topor, de către un vârstnic pe care îl ajuta în gospodărie. După ce l-a omorât, bătrânul de 80 de ani a sunat la 112, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Dâmbovița, un bărbat în vârstă de 80 de ani din comuna Ulmi a băut, vineri seara, alături de bărbatul de 59 de ani care îl ajuta în gospodărie.

Cei doi s-au luat la ceartă, iar bărbatul de 80 de ani este bănuit că i-a dat cu toporul în cap celui care îl ajuta la treburile gospodărești. Apoi, a sunat la 112.

„Victima, în vârstă de 59 de ani, este tot din comuna Ulmi, și îl ajuta pe autor la treburile gospodărești. Se fac cercetări sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul PJ Dâmbovița, urmând a se propune măsuri legale. La acest moment, autorul are calitatea de inculpat, aflându-se în stare de reținere”, au spus polițiștii din Dâmbovița.

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/un-batran-de-80-de-ani-l-a-omorat-cu-un-topor-pe-barbatul-care-il-ajuta-in-gospodarie-52972.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/un-batran-de-80-de-ani-l-a-omorat-cu-un-topor-pe-barbatul-care-il-ajuta-in-gospodarie-52972-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv