Ploile au creat probleme pe DN7 Călimănești-Căciulata, în județul Vâlcea, deoarece s-a acumulat apă pe carosabil. În județul Prahova, mai mulți copaci au fost doborâți de vânt pe drum, în localitățile Tătaru și Măneciu.

Potrivit IGSU, pompierii vâlceni intervin pe DN7 Călimănești-Căciulata pentru degajarea apei acumulate pe carosabil din cauza precipitațiilor abundente.

Militarii intervin cu o motopompă transportabilă, în sprijinul serviciului voluntar pentru situații de urgență.

Fenomenele de vreme rea au produs efecte și în județul Prahova, la această oră fiind în derulare misiuni pentru degajarea a 11 copaci doborâți din cauza vântului și a depunerilor de chiciură, în localitățile Tătaru și Măneciu.

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit, vineri, o atenționare cod galben de ploi, polei și ninsori la munte până sâmbătă, la ora 14.00, fiind vizate județele Caraș Severin, Mehedinți, Gorj, Dolj, Vâlcea, Olt, Argeș, Teleorman, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, Ilfov, Buzău, Ialomița, Călărași, Brăila, Vrancea, Bacău, Vaslui, Galați, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brașov și Covasna.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/circulatie-ingreunata-in-valcea-din-cauza-acumularii-de-apa-pe-dn7-prahova-copaci-doborati-de-vant-52974.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/circulatie-ingreunata-in-valcea-din-cauza-acumularii-de-apa-pe-dn7-prahova-copaci-doborati-de-vant-52974-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv