Un autobuz cumpărat de autoritățile din Ploiești în luna noiembrie a fost filmat scăpat de sub control, pe o stradă din oraș. Autobuzul plecat singur de pe loc era să lovească doi pietoni, în timp ce un bărbat, cel mai probabil șoferul, încearcă să deschidă de afară ușile.

O filmare cu acest incident, petrecut pe traseul 104 din Ploiești, în zona Teleajen, a fost postată pe Facebook.

În imaginile suprinse de un trecător se vede cum, cel mai probabil, șoferul încearcă să deschisă, de afară, ușile mijlocului de transport pentru a-l opri.

Autobuzul era să dea peste doi pietoni și se oprește abia după ce a lovit un stâlp de electricitate.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că șoferul a mers la Poliție și a declarat ce s-a întâmplat, fiind amendat.

„Se pare că autobuzul era neasigurat la oprire. A avariat ușor un autoturism și un stâlp. Șoferul a fost amendat cu 580 de lei”, a declarat Brezeanu.

Autobuzul din imagini face parte dintr-un lot de 10 vehicule cumpărate în noiembrie anul trecut de Primăria Ploiești și care au avut probleme înainte de a fi puse în circulație, după ce a plouat în ele.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/autobuz-nou-scapat-de-sub-control-pe-o-strada-masina-a-plecat-singura-de-pe-loc-52968.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/autobuz-nou-scapat-de-sub-control-pe-o-strada-masina-a-plecat-singura-de-pe-loc-52968-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv