Cinci persoane aflate într-o stație de autobuz din comuna Albota, județul Argeș, au fost lovite, sâmbătă, de o mașină ricoșată în ele în urma unui accident. Trei dintre persoanele lovite au ajuns la spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat că accidentul s-a produs după ce un autoturism a ieșit în drumul principal, în comuna Albota, și a lovit o mașină care circula dinspre Slatina spre Pitești.

În urma coliziunii, mașina lovită a ricoșat într-o stație de autobuz, în care se aflau mai multe persoane.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a declarat că în accidentul din comuna Albota au fost implicate trei persoane din autoturisme și alte cinci persoane care așteptau autobuzul în stație.

Șoferii celor două mașini au refuzat transportul la spital, iar dintre cele cinci aflate în stație trei persoane au fost rănite, fiind vorba despre două femei și un bărbat, una dintre femei cu suspiciune de fracturi la picioare.

Polițiștii fac cercetări la fața locului, deschizând o anchetă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/accident-cinci-persoane-aflate-intr-o-statie-de-autobuz-lovite-de-o-masina-ricosata-52971.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/accident-cinci-persoane-aflate-intr-o-statie-de-autobuz-lovite-de-o-masina-ricosata-52971-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv