O femeie agent la Poliția Locală Ploiești a fost accidentată, vineri, de un șofer pe care urma să îl amendeze, pentru că parcase pe trecerea de pietoni. Bărbatul a fugit de la locul impactului, apoi a abandonat mașina, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Șeful Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida, a declarat, corespondentului MEDIAFAX că incidentul s-a petrecut în zona de sud a orașului, pe strada Veronica Micle.

Femeia agent îi ceruse actele șoferului care era parcat pe o trecere de pietoni, iar în acel moment bărbatul a pornit mașina și a acroșat-o, târând-o câțiva metri.

“Șoferul, după ce a acroșat o pe colega noastră, a fugit. Ea era însoțită de alți doi polițiști locali. Aceștia au încercat să dea de urma șoferului însă nu am reușit”, a declarat Vaida.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Prahova, a precizat că polițista a suferit un traumatism la coapsa dreaptă și a fost transportată la spital.

Potrivit Poliției Prahova, conducătorul auto care a părăsit locul accidentului este acum căutat. Autoturismul a fost găsit abandonat pe o stradă din Ploiești.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/politista-din-ploiesti-accidentata-de-un-sofer-pe-care-a-vrut-sa-il-amendeze-barbatul-a-fugit-apoi-a-abandonat-masina-52963.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/politista-din-ploiesti-accidentata-de-un-sofer-pe-care-a-vrut-sa-il-amendeze-barbatul-a-fugit-apoi-a-abandonat-masina-52963-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv