Cel puțin cinci persoane au murit, iar altele au fost rănite după ce un elicopter a intrat în coliziune în zbor cu un avion ușor, în Munții Alpi, în nord-vestul Italiei, în apropierea frontierei cu Franța, afirmă surse citate de presa italiană.

Un elicopter italian s-a ciocnit în aer cu un avion ușor francez, vineri după-amiază, în zona Ghețarului Rutor, la altitudinea de 2.500 de metri, în apropierea localității La Thuile (regiunea italiană Valea Aosta).

Conform unor surse din cadrul echipelor de intervenție, cinci persoane au murit, iar două au fost rănite în accident, relatează publicația Il Fatto Quotidiano. Cele două persoane rănite au fost transportate la spital în stare critică.

La locul accidentului au fost trimise numeroase elicoptere de salvare din orașele Ivrea, Torino și Borgo Sesia.

Potrivit site-ului de știri AostaSera.it, elicopterul implicat în accident aparținea firmei GMH și transporta schiori, iar avionul ușor provenea din Franța și probabil efectua un tur de agrement în zona Courmayeur.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/italia-mai-multi-morti-dupa-o-coliziune-intre-un-avion-si-un-elicopter-52964.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/italia-mai-multi-morti-dupa-o-coliziune-intre-un-avion-si-un-elicopter-52964-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv