Accidentul s-a produs în Portul Constanța, în Dana 102 de la Poarta 9. Un tren de marfă a lovit o cisternă, iar mecanicul, ca să scape, a sărit din locomotivă. Ciocnirea a avut loc la ora 14.00, pe linia de cale ferată ce străbate Portul Constanța.

Ca să scape de impact, mecanicul de locomotivă a sărit din cabină, rănindu-se la picior. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța a intervenit la fața locului pentru a securiza zona. Cisterna s-a răsturnat, fiind încărcată cu 30.000 litri motorină. Există scurgeri de combustibil din cisternă.

„Accident rutier în dana 102 a portului Constanța. Conducătorul unei autocisterne nu s-a asigurat la nivelul trecerii cu calea ferată, moment în care a fost acroșat de locomotiva unei garnituri de tren. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a manevrantului locomotivei“, a transmis IPJ Constanța.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/constanta-un-tren-de-marfa-a-lovit-o-cisterna-ca-sa-scape-mecanicul-a-sarit-din-locomotiva-galerie-foto-52953.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/constanta-un-tren-de-marfa-a-lovit-o-cisterna-ca-sa-scape-mecanicul-a-sarit-din-locomotiva-galerie-foto-52953-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv