Polițiștii supraveghetori de la examenul teoretic pentru permisul de conducere au depistat asupra unui tânăr – despre care din filmulețul realizat de oamenii legii reiese că ar fi analfabet – un adevărat sistem audio-video de copiat.

La percheziție, asupra candidatului au fost găsite mai multe fire lipite pe corp, un microfon și o cască fără fir, toate conectate la un telefon mobil. El era ajutat de un prieten care se afla în apropierea clădirii Poliției. Potrivit candidatului, prietenul care ar fi trebuit să-l ajute ar fi intrat în sală odată cu el, dar ar fi ieșit mai repede pentru că a „picat”. Tânărul avea asupra lui un echipament audio-video cu ajutorul căruia filma monitorul, iar din exterior cineva i-ar fi răspuns la întrebări. Vigilența examinatorului i-a dat însă planul peste cap.

Polițist: Ce sunt astea pe dumneata? Ajută-l tu să le dezlipească… Ce sunt astea? Aparatura de….?

Tânăr: …

Polițist: Hai domne vorbiți, că de vorbit știți să vorbiți, nu prea știți să citiți…

Tânăr: o camera, da…

Polițist: Pentru? Fraudarea examenului, nu?

Tânăr: da…

Polițist: Păi de ce domnul Mirea? Nu știți să învățați? Nu puteți învăța?

Candidatul a fost eliminat din examen.

Filmul complet poate fi vizionat AICI!

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/analfabet-prins-copiind-la-examenul-teoretic-pentru-permisul-de-conducere-52965.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/analfabet-prins-copiind-la-examenul-teoretic-pentru-permisul-de-conducere-52965-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv