Un accident rutier cu grave urmări a avut loc pe drumul care face legătura între Brașov și Tărlungeni. Polițiștii brașoveni fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Accidentul a fost filmat de un șofer, cu camera de bord, anunță brasovtv.com.

O șoferiță a încercat să depășească un TIR, dar a pierdut controlul asupra mașinii și s-a izbit de acesta. În urma impactului, ambele vehicule au fost proiectate în afara carosabilului. Șoferița implicată a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

„O șoferiță care conducea un autoturism dinspre Brașov spre Tărlungeni, s-a angajat într-o depășire, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu camionul pe care îl depășea. În urma impactului, ambele autovehicule implicate au părăsit partea carosabilă”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

În replică, Alexandru Manta, șoferul de TIR implicat în accident, a comentat pe Facebook, la videoclipul postat de brasovtv.com. În urma comentariilor în care cea care a filmat accidentul a fost criticată pentru lipsa de intervenție, șoferul TIR-ului a făcut următoarele precizări: „Eu sunt șoferul de tir. Doamna care are camera pe mașină s-a oprit și a ajutat foarte mult victima. A stat acolo până la sfârșit… Dați vina pe nenorociții care ne conduc că avem străzi în care nu se poate rula regulamentar, nu pe șoferul mașinii sau a camionului sau a celui care a flmat”, a punctat Manta.

El a explicat că mașina șoferiței l-a lovit în roata din față, care a bubuit. „Am încercat să trag dreapta, dar era mașina ei acolo, iar roata nu venea“.

Internauții au remarcat și faptul că prima reacție a șoferului de TIR, după ce a ieșit din autovehiculul răsturnat, a fost să alerge spre mașina șoferiței care a provocat accidentul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/accident-grav-filmat-cu-camera-de-bord-o-soferita-imprudenta-s-a-angajat-intr-o-depasire-riscanta-video-52960.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/accident-grav-filmat-cu-camera-de-bord-o-soferita-imprudenta-s-a-angajat-intr-o-depasire-riscanta-video-52960-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv