Un șofer din Dâmbovița, amendat de polițiștii rutieri pentru că nu purta centura de siguranță, a sunat, joi seara, la 112 și a spus că cei care l-au sancționat erau băuți. Atât bărbatul, cât și polițiștii au fost testați cu etilotestul de un alt echipaj, iar șoferul s-a ales cu o nouă amendă.

Potrivit Poliției Dâmbovița, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Bucșani, oprit în trafic, a fost sancționat cu o amendă în valoare de 290 de lei și două puncte de penalizare pentru că nu purta centură de siguranță.

La scurt timp, bărbatul a sunat la 112 pentru a sesiza faptul că agenții de poliție care l-au oprit erau băuți.

“La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier, care a testat cu aparatul etilotest, atât agenții de poliție, cât și conducătorul auto, rezultatul fiind negativ”, arată Poliția Dâmbovița.

Șoferul a fost amendat din nou, cu 500 de lei, pentru alertarea falsă a autorităților.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/un-sofer-amendat-in-trafic-a-sunat-la-112-sa-spuna-ca-politistii-sunt-bauti-52940.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/un-sofer-amendat-in-trafic-a-sunat-la-112-sa-spuna-ca-politistii-sunt-bauti-52940-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv