CNAIR și Poliția Rutieră au decis joi închiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 2B între Buzău și Brăila, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un comunicat.

Fenomenul meteorologic de ploaie înghețată (freezing rain) este extrem de periculos deoarece în momentul în care ploaia atinge suprafața carosabilă îngheață instantaneu și anulează efectul materialelor antiderapante, se arată în comunicat.

Imediat ce condițiile meteorologice se vor ameliora, utilajele CNAIR vor interveni pentru curățarea drumului și redeschiderea circulației, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/cnair-anunta-inchiderea-circulatiei-pe-dn-2b-din-cauza-ploii-inghetate-52928.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/cnair-anunta-inchiderea-circulatiei-pe-dn-2b-din-cauza-ploii-inghetate-52928-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv