Publicația din Spania, Marca, a publicat câteva mesaje audio pe care noul fotbalist al lui Cardiff, Emiliano Sala, le-a trimis din avion, în timp ce aeronava zbura spre Țara Galilor.

Jucătorul argentinian în vârstă de 28 de ani plecase de la fosta sa echipă, Nantes, și se pregătea să ajungă la Cardiff, însă avionul în care se afla a dispărut de pe rută în zona canalului Mânecii și încă nu a fost găsit.

Fotbalistul a trimis mai multe mesaje audio pe un grup de whatsapp:

“Salut, frații mei, ce faceți zăpăciților?”, așa a început jucătorul seria de mesaje audio, după care a continuat:

“Frate, sunt mort. Am fost aici la Nantes și am făcut lucruri, lucruri, lucruri și nu se mai terminau, nu se mai terminau.

Sunt aici, într-un avion, care pare că vrea să se prăbușească, să se facă bucățele și merg la Cardiff pentru că mâine încep antrenamentele cu noua echipă.

Voi ce mai faceți fraților, totul bine?”.

La scurt timp, Emiliano Sala a trimis un mesaj care prevestea ce avea să se întâmple:

“Dacă într-o oră jumătate nu aveți vești de la mine, nu știu dacă trimit pe cineva să mă caute pentru că nu știu dacă mă vor găsi, dar știți ….. Tată, ce frică îmi e!”

Emiliano Sala era cea mai scumpă achiziție a celor de la Cardiff, după ce a fost cumpărat de la Nantes, Ligue 1, Franța, cu 17 milioane de euro.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/mesajele-trimise-de-jucatorul-de-la-cardiff-inainte-ca-avionul-sa-dispara-nu-stiu-daca-ma-vor-gasi-dar-stiti-tata-ce-frica-imi-e-52905.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/mesajele-trimise-de-jucatorul-de-la-cardiff-inainte-ca-avionul-sa-dispara-nu-stiu-daca-ma-vor-gasi-dar-stiti-tata-ce-frica-imi-e-52905-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv