Președintele Comisiei de control SRI și fostul ministru al Muncii, senatorul Claudiu Manda și deputatul Lia Olguța Vasilescu se căsătoresc în această primăvară, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice. Cei doi se cunosc din 1997, fiind ”aproape” unul față de celălat în politice.

Președintele Comisiei de control SRI și fostul ministru al Muncii, senatorul Claudiu Manda și deputatul Lia Olguța Vasilescu se căsătoresc în această primăvară, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

”Nașii vor fi niște prieteni, respectiv un fost secretar de stat Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitați foarte mulți prieteni și colegi apropriați”, au mai precizat sursele citate.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/casatorie-in-politica-liderii-psd-olguta-vasilescu-si-claudiu-manda-au-decis-sa-si-oficializeze-relatia-52909.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/casatorie-in-politica-liderii-psd-olguta-vasilescu-si-claudiu-manda-au-decis-sa-si-oficializeze-relatia-52909-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv