Un avion de pasageri care efectua o cursă internă în Rusia a efectuat o aterizare de urgență, marți, după ce un individ a încercat să îl deturneze, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate ruse.

Avionul Boeing 737-8LJ aparține companiei Aeroflot și efectua o cursă între orașele ruse Surgut și Moscova (Cursa SU1515).

La 15 minute după decolare, un pasager li s-a adresat piloților cerând schimbarea direcției. Aeronava a aterizat de urgență pe aeroportul din Hanti-Mansiisk, în centrul Rusiei, a anunțat Comisia rusă pentru combaterea terorismului, citată de agenția Tass.

La bordul avionului erau 69 de pasageri și șapte membri ai echipajului.

Conform unor surse citate de postul Russia Today, agresorul, care era în stare de ebrietate, a fost imobilizat și reținut. Bărbatul susținea că era înarmat, dar asupra lui nu au fost găsite arme. Piloții l-au mințit că sunt nevoiți să aterizeze pentru realimentarea cu carburant. Zeci de agenți de poliție au fost mobilizați în jurul avionului imediat după aterizare.

Potrivit agenției Interfax, individul este un cetățean rus care locuiește în orașul Surgut și are antecedente penale.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/un-individ-a-incercat-sa-deturneze-un-avion-in-rusia-aeronava-a-aterizat-de-urgenta-52895.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/un-individ-a-incercat-sa-deturneze-un-avion-in-rusia-aeronava-a-aterizat-de-urgenta-52895-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv