Doi tineri din județul Gorj au ajuns, marți seara, la spital, după ce au fost loviți de un camion, în localitatea Târgu-Cărbunești. Șoferul a fugit de la locul accidentului și a fost prins ulterior de polițiști, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, o tânără de 19 ani și un adolescent de 15 ani au ajuns, marți seara, la Spitalul din Târgu-Cărbunești, după ce au fost loviți de un camion.

Șoferul, un bărbat de 47 de ani, a fugit, dar a fost prins după câteva minute de căutări, la 15 kilometri de locul accidentului.

“Șoferul a justificat că nu și-a dat seama. Are 47 de ani și este din Vâlcea”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cel mai probabil, șoferul va fi reținut, dacă se va stabili că a plecat de la locul accidentului intenționat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/doi-tineri-au-ajuns-la-spital-dupa-ce-au-fost-loviti-de-un-camion-soferul-a-fugit-52903.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/doi-tineri-au-ajuns-la-spital-dupa-ce-au-fost-loviti-de-un-camion-soferul-a-fugit-52903-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv