Șase persoane, între care două femei, au fost arestate, după ce ar fi jefuit și sechestrat un tânăr de 25 de ani, din Dolj, în timp ce își vizita prietena, din Hunedoara, cu care unul dintre agresori ar fi avut o relație. Și fata ar fi fost dusă cu forța într-o locuință din Alba.

Calvarul pentru cei doi îndrăgostiți ar fi început în noaptea de vineri spre sâmbătă, în casa tinerei de 20 de ani, din comuna Hărău, județul Hunedoara, spun polițiștii.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Dolj, cu privire la faptul că, în noaptea de 18 spre 19 ianuarie, în jurul orei 02.00, în timp ce se afla în locuința prietenei sale, în vârstă de 20 ani, din comuna Hărău, asupra sa au fost exercitate acte de violență, de către un grup de tineri, care a pătruns în locuință. Reclamantul le-a declarat polițiștilor că după ce a fost lovit, a fost deposedat de 950 de euro și privat de libertate până în dimineața zilei de 19 ianuarie, în jurul orei 06.00. După comiterea faptelor, unul dintre agresori, identificat de polițiști ca fiind un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Șoimuș, fostul prieten al tinerei în locuința căreia a avut loc agresiunea, împreună cu cei șase însoțitori, au părăsit imobilul, constrângând-o și pe tânără să îi însoțească”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Tânărul de 25 de ani le-a mai povestit polițiștilor că agresorii, cinci bărbati și două tinere, au plecat cu prietena sa cu o mașină.

„În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat și distrugere”, a mai spus Bogdan Nițu.

Potrivit acestuia, în urma cercetărilor, tânărul de 22 de ani, din comuna Șoimuș și cinci dintre cei care au participat la aceste fapte, respectic trei bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, au fost identificați și reținuți de polițiștii hunedoreni în municipiul Aiud, la locuința unuia dintre cei cinci.

Totodată, polițiștii au eliberat-o și pe tânăra de 20 de ani, din comuna Hărău, pe care cei în cauză au constrâns-o să îi însoțească pe raza județului Alba.

Cei șase tineri au fost arestați preventiv, duminică, pentru 30 de zile, iar polițiștii continuă cercetările pentru prinderea unui alt tânăr, care ar fi participat la comiterea faptelor, dar a reușit să fugă.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/tanar-jefuit-si-sechestrat-de-un-grup-condus-de-fostul-prieten-al-iubitei-sale-52878.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/tanar-jefuit-si-sechestrat-de-un-grup-condus-de-fostul-prieten-al-iubitei-sale-52878-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv