Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și-a început conferința de presă susținută imediat după înfrângerea cu Serena Williams, 6-1, 4-6, 6-4 în optimile Australian Open, comparând jocul campioanei din America cu un tren.

“Lăsați-mă să încep cu o glumă. În primul set am simțit că am fost lovită de un tren, totul venea prea repede spre mine”, a declarat românca, spre deliciul jurnaliștilor din sală, despre prima manșă în care nu a avut nicio șansă și a pierdut în doar 21 de minute, scor 1-6, pentru ca mai apoi să se gândească la viitor:

“Dacă pierd locul 1 acum, voi încerca să îl recuperez. Ținta mea e să joc cât de bine pot în fiecare meci. Locul în clasament nu contează în acest moment pentru mine. Trebuie să-mi recapăt nivelul, voi munci pentru asta. La finalul anului contează mai mult locul în clasament, atunci mă voi stresa cu asta. Mă voi străidui. Acum voi merge acasă, ma voi odihni și mă voi uita la tenis”, a mai spus Simona Halep, la conferința de presă.

Văzută cu șansa a doua de majoritatea specialiștilor, Simona a început cu break și părea că are armele necesare pentru a se bate de la egal la egal cu marea campioană americană, dar a fost nevoie de doar câteva minute pentru ca Serena să expună slăbiciunile din jocul constănțencei. De la 1-0 cu break pentru Halep s-a făcut 1-6 în doar 21 de minute.

Scorul final a fost: 6-1, 4-6, 6-4.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/halep-dupa-meciul-pierdut-cu-serena-am-simtit-ca-am-fost-lovita-de-un-tren-totul-venea-prea-repede-52882.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/halep-dupa-meciul-pierdut-cu-serena-am-simtit-ca-am-fost-lovita-de-un-tren-totul-venea-prea-repede-52882-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv