Un tânăr din Cluj a provocat, în noaptea de duminică spre luni, un accident rutier în urma căruia o tânără a murit, iar el a fost rănit grav, șoferul aflându-se sub influența substanțelor psihoactive, potrivit unor surse din Poliție.

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Florești, conducea dinspre Gilău spre Cluj-Napoca, iar la un moment dat a încercat să depășească un alt autovehicul. Mașina a derapat pe carosabilul acoperit cu mâzgă și a lovit un stâlp din metal. Șoferul a fost grav rănit, iar o tânără de 20 de ani, din Suceava, aflată în mașină, a murit. Șoferul se afla sub influența substanțelor psihoactive, potrivit unor surse din Poliție.

Potrivit observator.ro, Gabi era din Suceava, dar învăța la Cluj și a primit mașina în care și-a găsit sfârșitul cadou la majorat, din partea părinților.

Totul s-a întâmplat pe 6 noiembrie 2016, atunci când Gabi, fiica unei familii înstărite din Suceava, a împlinit 18 ani. Mașina, un Mercedes în valoare de câteva zeci de mii de euro, i-a fost dată fetei chiar de ziua ei, de părinți.

După ce a împlinit vârsta majoratului, Gabi Rîpan a plecat să studieze la Cluj-Napoca, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor – Universitatea Babes Bolyai.

Destinul Gabrielei s-a frânt brusc, noaptea trecută, chiar în mașina primită cadou la majorat.

Ștefan Tudor, un prieten al fetei, care se afla sub influența drogurilor, a condus mașina fetei, seara trecută, din motive încă necunoscute.

Tânărul de 19 ani, din comuna Florești, se afla în autoturism, împreună cu Gabi, și se îndreptau dinspre Gilău către Cluj-Napoca.

La un moment dat, șoferul drogat a apăsat puternic pedala de accelerație, în tentativa de a face o depășire, însă a scăpat mașina de sub control.

Din cauza vitezei puternice, mașina a derapat și s-a izbit deosebit de violent de un stâlp metalic.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt în două, șoferul a fost aruncat în curtea unui târg auto din apropiere, iar Gabi a rămas în mașina distrusă.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei studente.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/drama-si-a-gasit-sfarsitul-in-masina-primita-cadou-la-majorat-gabriela-a-lasat-la-volan-un-prieten-drogar-52873.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/drama-si-a-gasit-sfarsitul-in-masina-primita-cadou-la-majorat-gabriela-a-lasat-la-volan-un-prieten-drogar-52873-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv