Actorul american Brad Pitt, care este în curs de divorț de starul hollywoodian Angelina Jolie, ar avea o relație cu actrița sud-africană Charlize Theron, din luna decembrie a anului trecut, potrivit mirror.co.uk.

Potrivit unei surse citate de publicația britanică, fostul logodnic al lui Theron, Sean Penn, este cel care le-ar fi făcut cunoștință celor doi.

“Se văd cam de o lună deja. Au fost prieteni mult timp – în mod ironic, prin intermediul lui Sean (Penn, n.r.) -, dar lucrurile au evoluat”, a declarat sursa.

Potrivit unor martori, actorul în vârstă de 55 de ani și Charlize, în vârstă de 43 de ani, au flirtat în public la o proiecție a filmului “Roma”, de Alfonso Cuaron, organizată recent în Chateau Marmont din Hollywood, Los Angeles.

Theron – câștigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul “Monstrul” (2004) – are doi copii adoptați, un băiețel și o fetiță.

La începutul lunii decembrie 2018, actorii americani Angelina Jolie și Brad Pitt, aflați în proces de divorț, au ajuns la o înțelegere privind custodia celor șase copii ai lor, după mai bine de doi ani de negocieri. Jolie și Pitt sunt implicați într-un conflict judiciar privind copiii și divorțul de mult timp. La începutul lunii august 2018, Jolie a cerut în instanță ca decizia de divorț să fie pronunțată până la sfârșitul anului trecut. În documentele depuse în instanță se indică faptul că Pitt “nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor” și că, deși au fost făcute niște aranjamente financiare neoficiale, plățile nu au fost efectuate “regulat”. La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanță, spunând că, prin afirmațiile sale, Angelina Jolie “încearcă să manipuleze presa”.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani. Cei doi au împreună șase copii, trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/brad-pitt-ar-avea-o-relatie-cu-o-celebra-actrita-nascuta-in-africa-de-sud-prima-dupa-despartirea-de-angelina-jolie-52863.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/brad-pitt-ar-avea-o-relatie-cu-o-celebra-actrita-nascuta-in-africa-de-sud-prima-dupa-despartirea-de-angelina-jolie-52863-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv