Un bărbat de 72 de ani a ajuns, sâmbătă, la Spitalul de Urgență Floreasca, spunând că s-a împușcat singur în picior, zona genunchiului, în timp ce participa la o partidă de vânătoare de fazani, în județul Dâmbovița. Medicii au anunțat Poliția, fiind declanșată o anchetă.

Potrivit Poliției Dâmbovița, polițiștii au fost sesizați de medicii Spitalului de Urgență Floreasca de faptul că un bărbat de 72 de ani a ajuns la unitatea medical declarând că s-a împușcat în genunchi la o partidă de vânătoare.

„Din primele date se pare că, în timp ce acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare de fazani pe raza localității Lucianca, comuna Butimanu, a alunecat și arma i s-a declanșat accidental, fiind rănit în zona genunchiului”, au transmis reprezentanții Poliției Dâmbovița.

În acest caz se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurarilor producerii evenimentului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/un-barbat-s-a-impuscat-singur-din-greseala-in-timpul-unei-partide-de-vanatoare-52847.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/un-barbat-s-a-impuscat-singur-din-greseala-in-timpul-unei-partide-de-vanatoare-52847-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv