Simona Halep s-a impus în turul al treilea de la Australian Open, în fața lui Venus Williams, în două seturi, 6-2, 6-3, după o oră și 18 minute de joc.

Venus Williams a început bine primul set. Și-a adjudecat primul punct, însă Simona a egalat după un game la zero (1-1). Jucătoarea din America a mai câștigat un punct, după un game lung și intens (1-2). Liderul WTA a demonstrat tărie și a câștigat cinci puncte la rând. Astfel, după 48 de minute de joc, Simona Halep s-a impus cu scorul de 6-2.

Liderul WTA a început cu dreptul al doilea set. A luat primul punct, însă Venus Williams a reușit două puncte consecutive. Al patrulea game a fost perfect pentru Simona Halep, a egalat, 2-2, după un game la zero. Cele două sportive au continuat să își împartă punctele, iar Simona a ajuns la 4-3 la game-uri, moment în care s-a desprins și a câștigat și al doilea set, scor 6-3.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/simona-halep-a-castigat-turul-al-treilea-de-la-australian-open-in-fata-lui-venus-williams-52844.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/simona-halep-a-castigat-turul-al-treilea-de-la-australian-open-in-fata-lui-venus-williams-52844-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv