Fata de 14 ani, din comuna Săcele, județul Constanța, ucisă de tatăl ei, care apoi a încercat să se sinucidă folosind o substanță utilizată în agricultură, murise cu șase ore înainte să fie găsită de sora ei. Anchetatorii au stabilit să fata a fost strangulată.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că rezultatele necropsiei în cazul fetei de 14 ani, ucisă de tată, arată că aceasta a fost strangulată, până la acest moment nefiind rezultate medico-legale care să confirme că a fost injectată cu substanța necunoscută.

Mai mult, necropsia arată că adolescenta murise cu șase ore înainte de a fi găsită de sora ei, în vârstă de 11 ani, care, în prezent, primește ajutor psihologic, fiind în stare de șoc.

În ceea ce îl privește pe tată, care a încercat să se sinucidă după ce și-a ucis fiica, acesta este internat în stare de comă la Spitalul din Constanța.

Sursele citate arată că acesta a ingerat o substanță, cel mai probabil folosită în agricultură.

O tânără de 14 ani a murit, vineri, în comuna Săcele, din județul Constanța, primele date arătând că a fost ucisă de tatăl ei. Ulterior, bărbatul a încercat și el să-și pună capăt zilelor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/constanta-noi-detalii-in-crima-care-a-socat-intreaga-tara-fata-de-14-ani-ucisa-de-tata-murise-cu-sase-ore-inainte-sa-fie-gasita-52848.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/constanta-noi-detalii-in-crima-care-a-socat-intreaga-tara-fata-de-14-ani-ucisa-de-tata-murise-cu-sase-ore-inainte-sa-fie-gasita-52848-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv