Simona Halep, locul unu mondial și finalista ediției trecute a Australian Open, a învins-o joi cu scorul de 6-3, 6-7 (5), 6-4 pe americanca Sofia Kenin, în turul al doilea al turneului.

Acum se pregătește de partida cu Venus Williams, de sâmbătă, de la ora 10.00, însă după duelul cu Kenin a suprins, ea mulțumindu-i lui Darren Cahill, fostul ei antrenor. Cei doi au încheiat colaborarea în noiembrie anul trecut. “Partenerul meu de joc, Vasile (Antonescu), este cu mine și este român. Am crescut împreună încă de când eram copii. El mă ajută puțin pe teren, iar în rest am aceeași echipă. Fizioterapeutul meu, Andrei (Cristofor), și antrenorul Teo (Cercel). Ei sunt cu mine în fiecare zi și le mulțumesc că suportă totul pe parcursul meciurilor mele. Am o echipă bună, chiar dacă Darren [Cahill] nu mai este cu mine oficial. El este încă apropiat nouă și vreau să îi mulțumesc pentru asta”, a spus Simona Halep la microfonul Eurosport.

De altfel, ea a dezvăluit discuția purtată cu Darren Cahill chiar înaintea Australian Open, dar și după meciul cu Kenin: “Tot ce îmi spune e foarte special. Înaintea turneului mi-a zis că trebuie să rămân puternică din punct de vedere mental deoarece nu am încă picioarele pregătite pentru tenis, iar asta va veni pe parcurs. Chiar și dupa meciul de azi (n.red. – cu Sofia Kenin) am vorbit, mi-a zis că sunt nebună. Știam asta, dar, venind de la el este un pic mai important. Tot timpul îmi oferă sfaturi bune. Îl ascult și cred că-l voi asculta pentru totdeauna”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/simona-halep-cahill-imi-ofera-tot-timpul-sfaturi-bune-cred-ca-l-voi-asculta-pentru-totdeauna-52830.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/simona-halep-cahill-imi-ofera-tot-timpul-sfaturi-bune-cred-ca-l-voi-asculta-pentru-totdeauna-52830-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv