Perechea Irina Bara/Monica Niculescu a bifat a doua victorie la Australian Open și s-a calificat în turul 3 al probei de dublu. Româncele au trecut în runda precedentă de cuplul format din Lucie Hradecka (Cehia)/Ekaterina Makarova (Rusia), scor 6-4; 7-6(8).

Adversarele erau unele dintre favoritele competiției. Erau cotate cu șansa a șasea la cucerirea trofeului, dar sportivele noastre au făcut un meci foarte bun. Chiar dacă în primul set au avut probleme la serviciu, oponentele având 3 șanse de break, au câștigat datorită unui break înregistrat în ultimul game al manșei, la scorul de 5-4.

Al doilea set a fost unul la mare luptă. Irina Bara și Monica Niculescu au fost conduse cu 5-4, Hradecka și Makarova au servit pentru adjudecarea jocului, dar în cele din urmă totul s-a decis în tie-break. Româncele au bifat 3 mini break-uri, spre deosebire de două ale adversarelor, și au închis cu 10-8 un meci care s-a întins pe durata a două ore și 4 minute.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/perechea-irina-bara-monica-niculescu-s-a-calificat-in-turul-3-la-australian-open-52819.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/perechea-irina-bara-monica-niculescu-s-a-calificat-in-turul-3-la-australian-open-52819-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv