Patru români au murit, iar altul este în stare gravă după ce autoturismul cu care fugeau de agenți de poliție a intrat în coliziune cu un autocamion, în sudul Italiei, afirmă surse citate de presa italiană.

Accidentul s-a produs pe Drumul național Telesina 372, în apropierea localității Alvignano, în regiunea Campania, la nord de orașul Napoli.

Șoferul unui vehicul Skoda a refuzat să oprească la semnalele agenților de poliție. Agenții de poliție au început să urmărească vehiculul. După aproximativ 20 de kilometri, șoferul Skodei, în care aflau în total cinci persoane, a încercat să depășească un TIR, dar, pentru a evita un alt vehicul care venea din sens opus, a intrat sub autocamionul pe care încerca să îl depășească.

Patru dintre persoanele din autoturismul Skoda au murit, iar una este în stare gravă. Cele cinci persoane sunt români, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenție citate de publicația La Repubblica, precum și de site-urile ImolaOggi.it și Sussidiario.net. Alte surse au declarat că victimele sunt de origine sârbă. Autoritățile italiene nu au anunțat naționalitățile victimelor.

Potrivit cotidianului La Repubblica, vehiculul respectiv fusese observat în urmă cu câteva zile în zone în care fuseseră comise spargeri în locuințe. În accident a fost implicat și un alt autoturism, iar șoferița acestuia este în stare de șoc.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/patru-romani-au-murit-in-italia-intr-un-accident-produs-in-timp-ce-erau-urmariti-de-politie-52832.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/patru-romani-au-murit-in-italia-intr-un-accident-produs-in-timp-ce-erau-urmariti-de-politie-52832-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv