O femeie în vârstă de 81 de ani, din județul Arad, a murit din cauza gripei, astfel că numărul deceselor a ajuns la 12 în România. Femeia nu era vaccinată antigripal și suferea de mai multe afecțiuni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Arad, Daniela Cârnațu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIFAX, că în județul Arad s-a înregistrat cel de-al patrulea caz de deces din cauza gripei din acest sezon.

Ultimul caz a fost înregistrat joi seara, fiind vorba de o femeie în vârstă de 81 de ani, care a murit la Spitalul Județean Arad.

„A murit o femeie de 81 de ani, iar în urma analizelor efectuate, a fost confirmată gripa. Nu era vaccinată”, a afirmat Daniela Cârnațu.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad, Simina Roz, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că femeia suferea de mai multe afecțiuni.

“I s-au recoltat probele în data de 10 ianuarie, fiind confirmat virusul gripal. Pacienta a mai avut și alte afecțiuni”, a precizat Simina Roz.

Numărul deceselor din cauza gripei în țară a ajuns la 12, iar acesta este al patru caz din județul Arad.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/numarul-deceselor-din-cauza-gripei-a-ajuns-la-12-52824.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/numarul-deceselor-din-cauza-gripei-a-ajuns-la-12-52824-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv