Poliția din Galați publică poza bărbatului care în urmă cu 5 zile a bătut cu bestialitate un bătrân pentru a-l jefui. Este vorba despre bărbatul care fusese eliberat din închisoare în baza legii recursului compensatoriu, filmat în timp ce lovea repetat un pensionar de 75 de ani.

Polițiștii gălățeni îl caută de câteva zile pe agresor, cercetările fiind îngreunate deoarece individul nu are un domiciliu stabil. De aceea, Poliția Galați a publicat poza și semnalmentele agresorului, solicitând ajutorul populației pentru prinderea acestuia.

De asemenea, bărbatul a fost dat în urmărire generală și consemn la frontieră.

„La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 11.00, un bărbat de 75 ani, din municipiul Galați, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, fiind atacat de o persoană necunoscută, în scara blocului unde locuiește și deposedat, prin violență, de suma de 500 euro și un telefon mobil. La scurt timp după comiterea faptei, polițiștii au identificat prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 36 ani, din municipiul Galați, care, în prezent, se sustrage cercetărilor. Semnalmente: înălțime – 1,75m, greutate – 69 kg, constituție atletică, păr șaten, drept, des, barbă, fără alte semne particulare. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a anunțat IPJ Galați.

Atacul deosebit de violent s-a produs luni, iar surse apropiate anchetei susțin că atacatorul și-a urmărit victima pas cu pas.

Victima în vârstă de 75 de ani ar fi scos bani de la CEC și apoi i-a schimbat în valută, fiind vorba de 500 de euro. Când a intrat în blocul în care locuiește, bătrânul a fost atacat din spate, bătut cu brutalitate și jefuit, întreaga scenă fiind surprinsă de o cameră de supraveghere aflată în imobil.

Victima agresiunii se află în spital, în stare stabilă, fiind diagnosticată cu un traumatism cranio-facial sever.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/cum-arata-talharul-recidivist-care-a-batut-pana-la-inconstienta-un-batran-in-scara-unui-bloc-52828.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/cum-arata-talharul-recidivist-care-a-batut-pana-la-inconstienta-un-batran-in-scara-unui-bloc-52828-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv