O cultură de canabis a fost descoperită în locuința unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din Târgu-Mureș, urmărit național pentru trafic de persoane. Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Târgu-Mureș.

Polițiștii din localitatea Râciu, județul Mureș, au identificat, joi seara, într-un imobil, un bărbat de 41 de ani din Târgu-Mureș, urmărit național.

Pe numele său, Tribunalul Harghita a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, de 5 ani, pentru trafic de persoane.

În urma verificărilor făcute în locuința acestuia, polițiștii au găsit 40 de ghivece în care se afla câte o plantă asemănătoare culturii de canabis, precum și două recipiente cu fragmente vegetale tip canabis.

Au mai fost descoperite dispozitive de iluminat, încălzire și ventilație, necesare unei astfel de culturi.

Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Târgu-Mureș, cercetările fiind continuate de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureș, sub coordonarea DIICOT Târgu-Mureș.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/cultura-de-canabis-in-locuinta-unui-urmarit-pentru-trafic-de-persoane-52820.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/cultura-de-canabis-in-locuinta-unui-urmarit-pentru-trafic-de-persoane-52820-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv