Un banner de mari dimensiuni, cu mesajul “Bine ați venit în județul lui Portocală! Aici se fabricau zeci de dosare cu probe false”, a fost amplasat pe o pasarelă, pe DN1, în județul Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Banner-ul cu mesajul “Bine ați venit în județul lui Portocală (fostul procuror Mircea Negulescu – n.r.)! Aici se fabricau zeci de dosare cu probe false”a fost amplasat pe pasajul pietonal din localitatea Bărcănești, fără a exista autorizație.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că nu se știe când și cine a montat acest banner, dar se fac verificări.

„S-au luat măsuri pentru înlăturarea banner-ului și se fac verificări pentru identificarea persoanei care l-a pus și luării măsurilor care se impun”, a spus Brezeanu.

Cel care a amplasat banner-ul riscă doar o amendă, fapta fiind o contravenție.

Procurorul Mircea Negulescu, de la DNA Ploiești, este cunoscut și drept procurorul „Portocală”, în prezent suspendat din magistratură. Acesta este vizat într-un dosar penal aflat pe rolul Secției de anchetare a magistraților din cadrul Parchetului General, cercetările vizând constituire de grup infracțional organizat. În dosar e vizat și fostul șef DNA Ploiești, Lucian Onea.

Adina Florea, procurorul care instrumentează cauza, a cerut CSM arestarea celor doi, însă Secția pentru procurori a respins-o.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/banner-cu-mesajul-bine-ati-venit-in-judetul-lui-portocala-pe-o-pasarela-pe-dn1-52823.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/banner-cu-mesajul-bine-ati-venit-in-judetul-lui-portocala-pe-o-pasarela-pe-dn1-52823-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv