Papa Francisc va vizita Catedrala Mântuirii Neamului probabil în data de 31 mai, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, precizând că publicul va avea acces la eveniment. Papa Francisc și Patriarhul Daniel vor rosti rugăciuni și cuvântări.

Vasile Bănescu spune că Papa Francisc se va întâlni cu Patriarhul Daniel la Palatul Patriarhiei, în sala în care a fost primit în anul 1999 și Papa Ioan Paul al II-lea, iar ulterior vor merge la Catedrala Națională.

“La dorința Papei Francisc de a vizita noua catedrală se va merge acolo unde evident va fi acces public, iar cei doi (n.r – Papa Francisc și Patriarhul Daniel) vor avea un cuvânt, se va rosti rugăciuni, se va cânta. Programul nu e definitivat, dar acestea sunt reperele generale”, a explicat Vasile Bănescu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/patriarhia-anunta-data-la-care-papa-francisc-va-vizita-catedrala-mantuirii-neamului-52810.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/patriarhia-anunta-data-la-care-papa-francisc-va-vizita-catedrala-mantuirii-neamului-52810-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv