Fostul premier italian Silvio Berlusconi, liderul partidului Forza Italia (centru-dreapta), a anunțat joi după-amiază că va candida în scrutinul europarlamentar programat în luna mai, informează agenția ANSA și publicația Il Fatto Quotidiano.

“La vârsta frumoasă pe care o am, am decis dintr-un sentiment de responsabilitate să merg în Europa, unde lipsește o perspectivă profundă asupra lumii”, a declarat Silvio Berlusconi, în vârstă de 82 de ani, în Sardinia.

Referindu-se la situația politică internă, Silvio Berlusconi a afirmat: “Este necesară schimbarea actualului Guvern, reprezentat, pe de o parte, de Mișcarea Cinci Stele, condusă de oameni fără nicio experiență și fără competență. Sunt precum stânga comunistă din ’94, doar că au aceste mari defecte”, a spus Berlusconi.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/nu-renunta-la-politica-silvio-berlusconi-se-intoarce-52814.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/nu-renunta-la-politica-silvio-berlusconi-se-intoarce-52814-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv