Un bărbat a murit și o femeie a fost rănită, în această dimineață, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea drumului, între stațiunile Neptun și Olimp, din județul Constanța, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul rutier.

Potrivit ISU Constanța, mașina a lovit un copac, iar în urma impactului, un bărbat a murit. O altă victimă, femeie, a fost dusă la spital în stare gravă.

Accidentul a avut loc după curba morții, imaginile surprinse la locul accidentului arătând că bărbatul nu a a avut nicio șansă de supraviețuire. 

De altfel, aproape de locul accidentului se află o cruce, o altă persoană pierzându-și viața în acest loc.  CONSTANȚA. Accident cumplit după ‘curba morții’ – mașină încolăcită de un copac, bărbat strivit între fiare! O femeie este în comă – IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/constanta-curba-mortii-a-mai-luat-o-viata-imagine-sinistra-la-locul-accidentului-52794.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/constanta-curba-mortii-a-mai-luat-o-viata-imagine-sinistra-la-locul-accidentului-52794-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv