Un băiat de un an din comuna Cristești, județul Botoșani, a fost transferat în strare gravă la Iași, după ce micuțul s-a opărit cu apă fierbinte pusă pentru ceai. Medicii ieșeni urmează să decidă dacă se impun intervenții chirurgicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Copilul de un an din satul Ghilănești, comuna Cristești, județul Botoșani a fost transferat la Iași pentru îngrijiri medicale după ce a suferit arsuri de gradul I și II pe 20% din suprafața corpului.

Micuțul s-a opărit cu apa pusă la fiert, de mama lui, pentru ceai.

Se pare că băiatul era în bucătarie împreună cu mama și, la un moment dat, a ajuns în preajma aragazului, de unde a tras ibricul cu apă fierbinte.

„A fost un accident familial. Copilul a ajuns la Pediatrie la Botoșani de unde a fost transferat la Pediatrie Iași pentru că la Botoșani nu există secție de arși. Fiind vorba de un bebeluș a trebuit transferat la Spitalul de Pediatrie de la Iași unde au condiții pentru îngrijirea arșilor”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Botoșani, dr. Bogdan Alexăndroaie.

La Iași, medicii vor decide dacă se impun intervenții de chirurgie plastică.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/baiat-de-un-an-in-stare-grava-dupa-ce-s-a-oparit-cu-apa-fierbinte-pentru-ceai-52801.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/baiat-de-un-an-in-stare-grava-dupa-ce-s-a-oparit-cu-apa-fierbinte-pentru-ceai-52801-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv