Un șofer în vârstă de 31 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, s-a sinucis, chiar în mașina în care lucra, după ce a aflat că soția îl înșela. Cei doi aveau împreună o fetiță.

Orlando, bărbatul de 31 de ani, se afla, în noaptea de luni spre marți, într-un depozit din București, unde urma să descarce marfa din camion, scrie a1.ro. La un moment dat, însă tânărul a primit mai multe mesaje și imagini de la soția bărbatului cu care soția lui avea o aventură.

Ba mai mult, femeia chiar l-a sunat și i-a oferit detalii despre aventura pe care o aveau soții lor. Devastat de veste, el a profitat de faptul că angajații depozitului erau ocupați să descarce marfa și s-a spânzurat de trapa camionului.

Colegii săi l-au găsit pe tânăr spânzurat și au alertat Serviciul de Urgență, însă echipajul medical ajuns la fața locului n-a mai putut să facă nimic altceva decât să constate decesul, scrie banatulazi.ro.

Tânărul de 31 de ani locuia la Timișoara cu soția lui și aveau împreună o fetiță.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/un-sofer-de-31-de-ani-s-a-sinucis-dupa-ce-a-aflat-ca-sotia-il-insala-52784.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/un-sofer-de-31-de-ani-s-a-sinucis-dupa-ce-a-aflat-ca-sotia-il-insala-52784-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv