O fetiță de 3 ani a murit, iar fratele ei, de 2 ani, este în stare gravă, în urma incendiului produs, marți seara, într-un apartament din Bacău. Incendiul a fost provocat chiar de copii, după ce s-au jucat cu chibriturile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că fetița de 3 ani a murit, decesul fiind declarat la spital. Fratele ei de 2 ani este în stare gravă.

„Amândoi au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Bacău de echipajele SMURD. Au fost scoși din apartament în stare de inconștiență. S-au făcut manevre de resuscitare la fața locului și au continuat la spital. Nu au suferit arsuri, ci au fost intoxicați cu fum”, a declarat Grecu.

Acesta a precizat că incendiul, care a izbucnit într-un apartament aflat la demisolul unui bloc din Bacău, a fost provocat chiar de cei doi copii care s-au jucat cu chibriturile.

„Incendiul a fost observat cu întârziere. Cei doi copii erau singuri în cameră, în dormitor. S-au jucat cu chibriturile. Se pare că au dat foc la salteaua patului. Era un părinte în casă. A fost însă o degajare mare de fum”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

În apartament mai era un copil de patru luni, acesta fiind scos însă până la sosirea pompierilor.

Echipajele ISU au mai evacuat patru adulți și un copil din blocul respectiv.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/tragedie-in-urma-unui-incendiu-o-fetita-de-3-ani-a-murit-iar-fratele-ei-de-2-ani-este-in-stare-grava-52776.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/tragedie-in-urma-unui-incendiu-o-fetita-de-3-ani-a-murit-iar-fratele-ei-de-2-ani-este-in-stare-grava-52776-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv