Din cauza viscolului, care a generat lipsa vizibilității, Compania Națională de Administrare a Infrastructuri Rutiere (CNAIR) împreună cu Poliția Rutieră au decis să interzică accesul tuturor categoriilor de autovehicule pe DN 67C, între Novaci și Rânca, începând din această noapte, de la ora 23.00.

Pe acest sector de drum, în această noapte rafalele de vânt înregistrau viteze de peste 90 km/h.

În plus, utilajele CNAIR erau pregătite să intervină pentru redeschiderea acestui sector de drum imediat ce vremea va permite.

„Din cauza ninsorilor abundente și a viscolului, care reduc vizibilitatea, CNAIR și Poliția Rutieră au decis să prelungească restricționarea circulației pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 67C, între Novaci și Rânca, până pe data de 30 martie 2019. Această măsură are ca scop eliminarea riscului ca autovehiculele de mare tonaj să blocheze drumul și să întârzie astfel acțiunile de deszăpezire pe sectorul de drum în cauză, împiedicând astfel și accesul celorlalte categorii de autovehicule”, au mai anunțat reprezentanții CNAIR.

CNAIR a făcut apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/infotrafic-dn-67c-inchis-din-cauza-viscolului-52772.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/infotrafic-dn-67c-inchis-din-cauza-viscolului-52772-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv