Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a vorbit, la conferința de presă de după meciul câștigat cu Kaia Kanepi în primul tur de la Australian Open, despre relația pe care o are cu Darren Cahill.

Antrenorul australian îi stă aproape la primul Grand Slam al anului și a anunțat că Darren i-a recomandat, deja, un alt tehnician.

Halep și Cahill nu mai colaborează de la finalul anului 2018, dar strategul de la Antipozi nu a putut sta departe de jucătoarea noastră. Totuși, o diferență se simte: “Ciudat și dificil”, a răspuns Simona, când a fost întrebată despre cum vede acum situația, când Cahill nu-i mai stă în lojă.

Ajutată de Cahill și de Florin Segărceanu, Halep și-a dat seama că lucrurile nu se întâmplă ca atunci când îl avea alături pe antrenorul australian, motiv pentru care a anunțat că după Australian Open va da startul căutărilor pentru un nou antrenor cu nume, având deja o propunere de la Darren Cahill: “Însă e prin preajmă, mă mai ajută cu sfaturi și a fost de câteva ori la antrenamentele mele. Îi mulțumesc că e aproape de mine. Suntem prieteni buni, chiar dacă nu mai avem o relație antrenor-jucătoare. Când a venit la antrenament, am simțit că e tot antrenorul meu. Nu a fost nicio diferență. E greu să nu mai facă parte din echipa mea. Cu siguranță, e greu fără antrenor la acest nivel. Am nevoie de unul, vom vedea după turneu.

Suntem prieteni, nu se pune problema să revină. Am stat patru ani împreună, e alături de mine. Contează că e pe aici, prin jur, vorbim, mă mai sfătuiește, dar nu e antrenorul meu. Nu se pune problema! Darren mi-a recomandat un alt antrenor și o să țin cont de sfatul lui. Nu pot spune cine e pentru că n-am discutat cu el”, a transmis liderul mondial la conferința de presă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/simona-halep-darren-cahill-mi-a-recomandat-un-alt-antrenor-si-o-sa-tin-cont-de-sfatul-lui-52766.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/simona-halep-darren-cahill-mi-a-recomandat-un-alt-antrenor-si-o-sa-tin-cont-de-sfatul-lui-52766-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv