Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța a decis interzicerea vizitelor aparținătorilor în secțiile de Terapie Intensivă, Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie și limitarea accesului în celelalte clinici pe fondul creșterii numărului cazurilor de viroze și infecții respiratorii, a anunțat managerul unității medicale, dr. Cătălin Grasa.

Potrivit sursei citate, la recomandarea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Constanța, conducerea unității medicale a decis, începând de miercuri, interzicerea accesului vizitatorilor în secțiile de Terapie Intensivă Adulți și Copii, Obstetrică-Ginecologie I și II și Neonatologie și limitarea accesului publicului în toate celelalte secții.

“Pentru toate celelalte secții și clinici unde nu a fost interzis accesul, vizitatorii sunt obligați să se echipeze corespunzător cu halat, mască și botoșei de unică folosință, echipament pus la dispoziție gratuit ce se găsește la intrare, iar persoanele cu viroze sau infecții respiratorii nu au voie să intre în saloanele pacienților, accesul copiilor nefiind recomandat”, a precizat dr. Cătălin Grasa.

Reprezentanții Spitalului Județean au mai transmis că respectarea măsurilor de igienă, spălarea și dezinfectarea mâinilor cu soluții hidroalcoolice sunt obligatorii atât pentru pacienți și vizitatori, cât și pentru personalul medical. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/constanta-spitalul-judetean-restrictioneaza-accesul-vizitatorilor-in-contextul-cresterii-numarului-cazurilor-de-viroze-si-infectii-respiratorii-52764.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/constanta-spitalul-judetean-restrictioneaza-accesul-vizitatorilor-in-contextul-cresterii-numarului-cazurilor-de-viroze-si-infectii-respiratorii-52764-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv