Președintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj de condoleanțe președintelui Poloniei, Andrzej Duda, după asasinarea la un eveniment caritabil a unuia dintre cei mai longevivi primari polonezi.

„Am aflat cu profundă indignare despre atacul sângeros căruia i-a căzut victimă primarul orașului Gdańsk, Paweł Adamowicz. Este revoltător și șocant că violența își găsește tot mai des locul în viața publică. Politica se combate cu argumente, nu cu violență. În numele poporului român și al meu personal, transmit condoleanțe familiei îndoliate și îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate cu suferința prin care trece în acest moment poporul polonez”, se arată în mesajul Președintelui României, potrivit unui comunicat de presă al Cotroceniului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/reactia-lui-klaus-iohannis-dupa-asasinatul-care-a-socat-polonia-52753.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/reactia-lui-klaus-iohannis-dupa-asasinatul-care-a-socat-polonia-52753-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv