Trei bărbați reținuți în cazul omorului din Mediaș vor fi prezentați luni instanței. Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu precizează că tânărul de 25 de ani a fost omorât cu 11 lovituri de cuțit.  

Potrivit prim-procurorului Ion Veștemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, polițiștii din Sibiu au fost sesizați că în noaptea de duminică F.M.A. a murit în secția de primiri urgențe a Spitalului Mediaș, ca urmare a unei agresiuni ce a fost exercitată asupra sa de către trei bărbați, agresiune petrecută pe calea de acces a unui club de noapte din Mediaș.

Din cercetări a rezultat că numiții R.M. (în vârstă de 30 de ani, recidivist, eliberat la data de 25.05.2018, cu un rest de executat de 777 zile), O.O.I. (în vârstă de 38 de ani, cu antecedente penale), A.P. (în vârstă de 34 de ani, recidivist, eliberat la data de 13.06.2017 cu un rest 423 zile) și alții au mers la clubul respectiv.

Un grup format din 10 bărbați a intrat, la rându său, în club și s-a îndreptat către masa ocupată de cei de mai sus, din acest grup făcând parte victima F.M.A. (în vârstă de 25 ani). Imediat între cele două grupuri a avut loc o altercație în cadrul căreia au fost loviți doi tineri. 

”Văzând că R.M. se îndreaptă către ei cu un cuțit, membrii grupului din care făcea parte și victima, părăsesc clubul și o iau la fugă către poarta imobilului aflată la aproximativ 20-30 m depărtare de club, aceștia fiind urmați imediat de către R.M., O.O.I., A.P. precum și celelalte persoane. În continuare, victima F.M.A. alunecă pe zăpadă și cade la pământ, fiind astfel ajunsă din urmă de către R.M. și O.O.I., ambii având în mâna dreaptă câte un cuțit. O.O.I. se poziționează în dreptul capului victimei și îl lovește cu piciorul în zona capului de 8 ori. Concomitent cu loviturile aplicate de O.O.I. în zona capului, R.M. lovește victima aflată la pământ de 11 ori cu cuțitul în zona membrelor inferioare, acesta fiind împiedicat să mai lovească în continuare cu cuțitul de către O.O.I. care îl împinge de deasupra victimei, moment în care se dezechilibrează și cade în zăpadă în apropierea victimei. Imediat după ce R.M. și O.O.I. încetează să mai lovească victima, apare venind în fugă și A.P. care se îndreaptă direct către victima aflată la pământ si pe care o lovește cu pumnii și cu picioarele tot în zona capului”, se arată în comunicatul citat.

Moartea tânărului a fost violentă și cauzată de o hemoragie externă.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reținerea suspecților R.M., O.O.I. și A.P. pentru 24 de ore, pentru omor și lovire sau alte violențe, urmând a se emite ordonanța de punere în mișcare a urmăririi penale și a se solicita judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 zile.

 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/noi-date-despre-crima-din-medias-trei-barbati-retinuti-prezentati-luni-instantei-52749.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/noi-date-despre-crima-din-medias-trei-barbati-retinuti-prezentati-luni-instantei-52749-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv