O comisie americană din cadrul Camerei Reprezentanților va analiza informațiile relatate de presă privind ancheta Biroului Federal de Investigații (FBI), ce l-a vizat pe președintele american Donald Trump, a informat președintele democrat al comisiei, relatează site-ul agenției Reuters.

Potrivit NYT, Biroul Federal pentru Investigații (FBI) a lansat o anchetă pentru a verifica dacă președintele Donald Trump ar acționa în numele Rusiei împotriva intereselor Statelor Unite.

Donald Trump l-a criticat pe fostul director FBI, James Comey și publicația New York Times în urma articolului publicat sâmbătă.

Președintele Comisiei Judiciare a Camerei Reprezentanților, Jerrold Nadler, a declarat că această comisie “va lua măsuri pentru a înțelege mai bine ambele părți, atât acțiunile președintelui, cât și răspunsul dat de FBI la acest comportament”. “Nu este niciun motiv pentru a ne îndoi de seriozitate și profesionalismul FBI, așa cum a sugerat președintele”, a adăugat Nadler.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/o-comisie-din-camera-reprezentantilor-va-analiza-informatiile-privind-ancheta-ce-l-a-vizat-pe-donald-trump-deschisa-de-fbi-52745.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/o-comisie-din-camera-reprezentantilor-va-analiza-informatiile-privind-ancheta-ce-l-a-vizat-pe-donald-trump-deschisa-de-fbi-52745-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv