După ce Jeff Bezos, cel mai bogat om al lumii, a anunțat că va divorța de soția sa MacKenzie, presa a început să scrie despre posibila sa nouă iubire. 

Astfel, potrivit TMZ, National Enquirer și New York Post, Bezos se întâlnește cu Lauren Sanchez, o fostă moderatoare TV.

Recent, National Enquirer a publicat imagini cu cei doi – în una dintre acestea ei ținându-se de mână.

Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume, conform clasamentului Bloomberg, având o avere netă estimată la 137 de miliarde de dolari. Jeff Bezos a transmis prin Twitter, conform site-ului Vox.com, că vrea să mențină o relație de prietenie cu fosta soție: “După o lungă perioadă de explorare a dragostei și de separare de probă, am decis să divorțăm și să continuăm viețile ca prieteni. Am avut o viață extraordinară împreună ca un cuplu căsătorit și vedem viitorul minunat ca părinți, prieteni, parteneri în afaceri și proiecte (…)”.

Directorul general Amazon s-a ținut la distanță de scena publică de când a anunțat, miercuri, divorțul de soția sa, MacKenzie, și de când au apărut informații despre relația pe care o are cu fosta prezentatoare tv Lauren Sanchez. “Când Jeff Bezos a mers la culcare duminica trecută, nu avea nicio idee despre săptămâna care urma”, a declarat o sursă citată de revista People. Și Lauren Sanchez, în vârstă de 49 de ani, divorțează de soțul ei, Patrick Whitesell, impresar la Hollywood, după o căsnicie de 13 ani.

Jeff Bezos a fost văzut vorbind cu Laura Sanchez și cu Patrick Whitesell, în vârstă de 53 de ani, la petrecerea organizată de compania Amazon după Globurile de Aur. “Jeff era într-o formă foarte bună și se distra. Erau înconjurat de o mulțime de oameni. Lauren era acolo, dar nu a stat tot timpul cu Jeff. Era și soțul ei acolo”, a precizat Drew Herdener, purtătorul de cuvânt al companiei.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/cine-este-noua-femeie-din-viata-patronului-de-la-amazon-cel-mai-bogat-om-din-lume-piloteaza-avioane-si-apare-in-filme-52733.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/cine-este-noua-femeie-din-viata-patronului-de-la-amazon-cel-mai-bogat-om-din-lume-piloteaza-avioane-si-apare-in-filme-52733-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv