Aplicația cu care poți afla timpul estimativ în care dispare alcoolul din sânge a fost relansată în preajma sărbătorilor de iarnă.

Pe baza datelor introduse în secțiunea bio, precum gen, înălțime, greutate, cantitate și tip de alcool consumat, dar și timpul de consum, este generat un timp estimativ necesar pentru revenirea la zero la mie alcoolemie. Dacă utilizatorul a consumat alimente în perioada de consum de alcool, este recomandată adăugarea a 90 de minute la rezultatul indicat de aplicație.

Spre exemplu, unui bărbat cu o înălțime de 180 cm și o greutate de 80 kg, care a consumat 2 beri de 500 ml în interval de două ore, îi este recomandat să aștepte minim două ore și 40 minute până la revenirea la 0‰ alcool în sânge. Rezultatul este însă o recomandare, întrucât capacitatea de metabolizare a alcoolului este diferită pentru fiecare persoană în parte.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/aplicatia-cu-care-poti-afla-timpul-in-care-dispare-alcoolul-din-sange-relansata-de-politia-romana-52710.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/aplicatia-cu-care-poti-afla-timpul-in-care-dispare-alcoolul-din-sange-relansata-de-politia-romana-52710-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv